Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Löydä tasapaino tekemisen ja levon välille

Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa löytämään eväät hyvään uneen. Se arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi.

Hyvinvointianalyysi on sykevälivaihteluun perustuva, kolme – viisi vuorokautta kestävä mittaus, joka kertoo kuinka kehosi reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen mittaus kuvaa yksilöllisesti hyvinvointia tukevat tai kuluttavat elämäntavat ja auttaa löytämään syyt kuormittumisen tai heikon palautumisen taustalla. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisen riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Se kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo myös kunkin liikuntatuokion aktiivisuustason ja onko harjoittelu ollut riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoa. Mittauspäivien aikana voit tehdä myös kuntotestin.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Saat selville kuntotasosi osana Hyvinvointianalyysia

Kunnon kehittäminen on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä hyvä kestävyyskunto parantaa tutkitusti unen laatua ja stressinhallintaa sekä tuottaa monipuolisia terveyshyötyjä ja lisää laadukkaita elinvuosia. Kestävyyskunnon selvittäminen on aiemmin vaatinut laboratoriotason olosuhteita tai maksimaalista suoritusta, mutta nyt voit mitata oman kuntotasosi helposti osana Hyvinvointianalyysia vain puolen tunnin reippaasta kävelylenkistä.

  • Helppo ja turvallinen toteuttaa: sopii kaiken kuntoisille.
  • Ymmärrettävä: saa selville, oletko ikäiseksesi hyvässä vai heikossa kunnossa.
  • Kannustava: motivoi seuraamaan kunnon kehittymistä ja liikkumaan oikein.

Firstbeat Hyvinvointianalyysin kuntotasoraportti

 

Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla saat vinkkejä omaan elämäntilanteeseesi, kuntoon ja stressitasoon sopiviin elämäntapamuutoksiin, jotka vievät kohti parempaa jaksamista. Analyysin kautta saadaan nopeita muutoksia vireyteen, koska muutostarpeet tulevat hyvin konkreettisesti esille ja oikein kohdistetut elämäntapamuutokset jäävät helpommin pysyviksi. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointia merkittävästi, opit hallitsemaan stressiä, palautumaan paremmin ja liikkumaan oikein.

Palvelu sisältää:

  • Kolmen – viiden vuorokauden sykevälimittauksen arjessasi.
  • Mittalaitteen toimituksen ja palautuskuoren.
  • Henkilökohtaisen Hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostitse.
  • 45 min valmennuskeskustelun Firstbeatin asiantuntijalta Tuuli Kassilalta.
  • Juuri sinulle kohdistetut toimenpidesuositukset hyvinvoinnin parantamiseksi.

Hinta 165 €

Tilaa Firstbeat Hyvinvointianalyysi tästä: tuuli@aurinkotuuli.fi

Firstbeat Hyvinvointianalyysin raportti
Firstbeat Hyvinvointianalyysin esimerkkiraportti

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tarjoaa oivallisen tuen Hyvä Uni -valmennusohjelmaan, antaen konkreettisen ja helposti ymmmärrettävän kuvan lähtötilanteestasi.