+358 40 50 70 559

tuuli@aurinkotuuli.fi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tuo tasapainon tekemisen ja levon välille

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tarjoaa Sinulle apua virkeämpään elämään. Hyvinvointi on kokonaisuus, johon vaikuttavat arki, vapaa-aika sekä niihin liittyvät elämäntavat. Saat tietää miten laadukasta unta nukut, minkälaisissa arjen hetkissä rentoudut, mikä Sinua oikeasti kuormittaa ja miten ne ovat tasapainossa keskenään. Sitä kautta opit, miten voisit omalla toiminnallasi vaikuttaa hyvinvointiisi terveyttä ja jaksamista edistäen.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa löytämään keinoja parempaan ja virkistävämpään uneen. Kun nukut hyvin, heräät pirteänä aamulla, jolloin jaksat paremmin arjen rasitukset. Firstbeat arvioi unesi laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ne konkreettiset tilanteet päivällä, joissa palaudut parhaiten. Lisäksi saat valmentajaltasi vähintään 5 vinkkiä, jotka auttavat Sinua Hyvään Uneen.


Firstbeat Hyvinvointianalyysi on suomalainen, tieteelliseen tutkimukseen perustuva stressin ja palautumisen mittausmenetelmä, joka auttaa tunnistamaan omaan hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Se kertoo kuinka kehosi reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Saat tietää omat henkilökohtaiset hyvinvointiasi tukevat tai sitä kuluttavat elämäntavat, joten se auttaa myös löytämään syyt kuormittumisen tai heikon palautumisen taustalla. Me kaikki olemme yksilöitä!

Fisrtbeat Hyvinvointianalyysi voidaan toimittaa koko Suomen alueelle.
Valmennuskeskustelu voidaan toteuttaa puhelimitse, internetin etäyhteyden välityksellä tai henkilökohtaisessa tapaamisessa joko suomen- tai englannin kielellä.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi
Raportti, mittari ja päiväkirjasovellus

 

Kenelle hyvinvointianalyysi sopii?

Hyvinvointianalyysi sopii jokaiselle hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle, liikuntaa harrastavalle, elämäntapamuutosta aloittavalle sekä väsymyksestä, palautumishaasteista ja stressistä oireilevalle. Se on hyvä apuväline myös urheilijalle, kun haluat seurata harjoittelun ja palautumisen tasapainoa.

Asiakaspalaute:

“FirstBeat Hyvinvointianalyyi tarjoaa todella kattavan kuvauksen visuaalisesti omasta jaksamisen, palautumisen ja stressin tilasta. Tuuli johdatti aiheeseen asiatuntevasti ennen ja jälkeen mittauksen. Hänen huomioiden, palautteen ja kysymyksien avulla syvensin mittauksesta saatuja tuloksia, minkä myötä sain enemmän motivaatiota ja keinoja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointiani päivittäisellä tasolla. Suosittelen todella lämpimästi hyvinvointianalyysin toteuttamista Tuulin ohjauksessa.”

 – Mikko Pahkasalo, Sisäisen Kukoistuksen Asiantuntija, No Limit

Saat halutessasi selville kuntotasosi osana Hyvinvointianalyysia

Kunnon kehittäminen on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä hyvä kestävyyskunto parantaa tutkitusti unen laatua ja stressinhallintaa sekä tuottaa monipuolisia terveyshyötyjä ja lisää laadukkaita elinvuosia. Kestävyyskunnon selvittäminen on aiemmin vaatinut laboratoriotason olosuhteita tai maksimaalista suoritusta, mutta nyt voit mitata oman kuntotasosi helposti ja turvallisesti osana Firstbeat Hyvinvointianalyysia vain puolen tunnin reippaasta kävelylenkistä.

– Helppo ja turvallinen toteuttaa, sopii kaiken kuntoisille.
– Ymmärrettävä, saat selville oletko ikäiseksesi hyvässä vai heikossa kunnossa.
– Kannustava, motivoi seuraamaan kunnon kehittymistä ja liikkumaan oikein.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo myös kunkin liikuntatuokion aktiivisuustason ja onko harjoittelu ollut riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoa. Vai oletko sittenkin liikkunut liian kovalla tasolla?

Firstbeat Hyvinvointianalyysin kuntotasoraportti

 

 

Miten Firstbeat-mittaus tehdään?

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on helppo toteuttaa.

Tilaaminen
Tilattuasi hyvinvointianalyysin, saat Firstbeat-mittalaitteen postissa ilmoittamaasi osoitteeseen. Ennen mittauksen aloittamista saat valmentajalta erillisen sähköpostin, jossa saat vinkkejä keinoista, joiden avulla voit saada vielä vähän enemmän tietoa itsestäsi ja arjesta.

Mittaus
Mittaus aloitetaan kiinnittämällä pieni ja huomaamaton laite iholle pakkauksen mukana tulevien selkeiden ohjeiden mukaisesti. Laite mittaa sykettä ja sykevälin vaihtelua ihoon kiinnitettävien elektrodien välityksellä. Mittari saa olla kiinni kolmen – viiden vuorokauden ajan. Ainoastaan saunan, suihkun ja uinnin ajaksi se pitää väliaikaisesti irrottaa. Elektrodit tulee myös vaihtaa kerran päivässä. Mittaus on hyvä aloittaa aamulla, heti heräämisen jälkeen, koska päivän tapahtumat heijastuvat yöhön, jolloin kehon tulisi palautua kaikkein tehokkaimmin. Kiinnitettyäsi laitteen Sinun tulee vain varmistaa, että siihen syttyy mittauksesta kertova vihreä valo.

Saat sähköpostiisi linkin päiväkirjaan, johon kannattaa tehdä mahdollisimman tarkkoja muistiinpanoja päivästäsi, jotta muistat sitten raportin saadessasi, mitä mittauspäivien aikana on tapahtunut. Päiväkirjamerkintöjen avulla muistat helpommin mitä teit päivän stressipiikin tai kaikkein palauttavimman hetken aikana.

Asiantuntijan palaute
Kun mittaus on valmis, lähetät laitteen takaisin mittarin mukana tulleessa palautuskuoressa. Muutaman päivän kuluttua palautuksesta, saat Hyvinvointianalyysin tulokset sähköpostitse. Tämän jälkeen sovitaan aika, jolloin käymme raportin yhdessä läpi joko puhelimitse, internetin etäyhteyden välityksellä tai henkilökohtaisessa tapaamisessa. Palautekeskusteluun on hyvä varata aikaa noin tunti.

Mittaustuloksista löydät yhdessä valmentajasi kanssa konkreettisia, ehkä yllättäviäkin asioita liittyen palautumiseen, arjen kuormitustilanteisiin ja päivänaikaisten tapahtumien vaikutuksesta uneen. Näiden havaintojen perusteella valmentajasi auttaa Sinua valitsemaan parhaiten hyvinvointiasi tukevat tavoitteet. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi, opit hallitsemaan stressiä ja löydät konkreettiset hetket, jolloin kehosi palautuu myös päivällä. Kun näet selkeästi tilanteet, jotka Sinua kuormittavat ja mitkä ovat Sinulle hyväksi, on Sinun helppo motivoitua noihin pieniin muutoksiin, joilla on iso vaikutus terveyteen ja hyvinvointiisi!

Huomioithan, että mittaus on suoritettava ja mittalaite palautettava kuukauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Mikäli palautus myöhästyy, laite katoaa tai rikkoutuu, sinulta voidaan veloittaa 249 € +alv 24%. Vastuu ei koske tavanomaisesta kulutuksesta johtuvia rikkoutumisia. Myöhästyneestä palautuksesta lähetetään ensin ilmoitus ja pyydetään palauttamaan laite viikon sisään.

Mittalaitteen toimittaa Firstbeat Technologies Oy ja raportin laatii ja toimittaa Aurinkotuuli Oy.

Firstbeat Hyvinvointianalyysin raportti
Firstbeat Hyvinvointianalyysin esimerkkiraportti

Palvelu sisältää:

– Kolmen – viiden vuorokauden sykevälimittauksen
– Mittalaitteen toimituksen ja palautuskuoren
– Henkilökohtaisen Hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostitse
– 60 min valmennuskeskustelun Firstbeat asiantuntijan Tuuli Kassilan kanssa
– Juuri sinulle kohdistetut vähintään 5 toimenpidesuositusta hyvinvoinnin parantamiseksi sekä 5 vinkkiä Hyvään Uneen

Myös lahjakortteja Firstbeat Hyvinvointianalyysiin
Firstbeat Hyvinvointianalyysi pähkinänkuoressa

Mitattu tieto auttaa tunnistamaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät

– Tekniikka perustuu ympärivuorokautiseen sykevälimittaukseen, jonka kautta nähdään onko tekeminen ja palautuminen tasapainossa.
– Erittäin helppo toteuttaa: ei vaadi teknisiä asennuksia ja mittalaite on huomaamaton.
– Tutkitusti tehokas keino motivoitua elämäntapamuutokseen!

Tunnista ja taltuta stressi

– Tunnista voimavarojasi kuluttavat tekijät
– Näe stressipiikit ja stressin kokonaismäärä vuorokaudessa
– Löydä syyt kuormittumisen taustalla

Palaudu paremmin

– Tunnista päiväaikaiset palauttavat hetket ja unta häiritsevät tekijät
– Löydä itsellesi sopivat keinot rentoutua
– Lisää voimavarojasi ja paranna keskittymiskykyäsi

Liiku oikein

– Löydä itsellesi sopiva tapa ja taso liikkua
– Näe liikunnan kunto- ja terveysvaikutukset

Tarjous

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tukee oivallisesti Hyvä Uni –valmennusta. Valmennuksen aikana käymme läpi Sinun untasi, sen tuomia haasteita ja miten unen laatua voisi parantaa. Valmennuksen tärkein anti on tukku juuri Sinulle sopivia keinoja, joita kokeilemalla voit löytää hyvän ja levollisen unen avaimet. Yhdessä Hyvä Uni –valmennus ja Firstbeat Hyvinvointianalyysi antavat Sinulle tarkoin analysoitua tietoa lähtötilanteesi kuormittavuudesta, jolloin pääsemme tehokkaammin pureutumaan juuri Sinun henkilökohtaiseen tilanteeseen.

Hyvä Uni –valmennus + Firstbeat Hyvinvointianalyysi edulliseen yhteishintaan.

Yrityksille myös Firstbeatin laadukkaita työkykykartoituksia.