+358 40 50 70 559

tuuli@aurinkotuuli.fi

Hyvinvoiva henkilöstö tuo tulosta

Firstbeat Työkykykartoitus on palvelu, jonka avulla saat helposti selville, miten henkilöstösi todella voi. Työkykykartoitus perustuu Firstbeatin kehittämään ainutlaatuiseen sykevälianalyysiin, joka tuottaa henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa stressinhallinnasta ja palautumisesta sekä liikunnan vaikutuksista ja kuntotasosta. Tuotteisiimme luottavat sadat huippu-urheilijat ja joukkueet, tuhannet yritykset ja hyvinvoinnin ammattilaiset sekä miljoonat kuluttajat ympäri maailman.

Ennakoi
Parempi rakko varpaassa kuin keppi kainalossa, vai mitä? Auttamalla työntekijöitäsi tekemään oikeita elämäntapavalintoja voit välttää worst case -skenaariot.
Stressiä hallitseva työntekijä on tehokkaampi ja tekee vähemmän virheitä. Hyvä palautuminen lisää työmotivaatiota ja voimavaroja. Hyväkuntoinen keho kuormittuu vähemmän.

Johda tiedolla
Unohda perinteiset mutuiluun perustuvat henkilöstökyselyt ja siirry johtamaan oikeilla, mitattuun tietoon perustuvilla faktoilla. Kun tunnistat riskit, kustannukset pysyvät kurissa.

Resursoi oikein
Kohdenna työkykyinvestointeja
Vähennä kustannuksia

Työhyvinvointi lähtee yksilöstä

Tiesitkö, että hyvinvointi koostuu 40 % elämäntavoista? Firstbeat Työkykykartoitus auttaa jokaista työntekijää tunnistamaan omaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät ja tekemään parempia valintoja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamiseksi. Henkilökohtainen palaute ja ohjaus motivoi tutkitusti pysyvien elämäntapamuutosten tekemisessä, ja yleensä noin kolmen kuukauden päästä tehtävä seurantamittaus antaa tekemiselle selkeää suuntaa ja varmistaa tehtyjen toimenpiteiden vaikuttavuuden. Pienetkin muutokset voivat tuottaa suuria tuloksia sekä yksilö- että organisaatiotasolla!

Pyydä tarjous yrityksesi työhyvinvointikartoitukseen: tuuli@aurinkotuuli.fi