+358 40 50 70 559

tuuli@aurinkotuuli.fi

Räätälöity luento Hyvästä Unesta kuulijoiden tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan.

Tavoitteena on tarjota selkeää ja helposti ymmärrettävää konkreettista tietoa unesta, unettomuudesta ja unen merkityksestä ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Lisäksi runsaasti vinkkejä hyvän unen löytämiseksi, joista jokainen voi soveltaa itselleen sopivia keinoja parempaan ja palauttavampaan uneen. Luennon lopussa voidaan tehdä erilaisia rentoutusharjoituksia.

Luentojen kohderyhmiä ovat

– Yritykset, jotka haluavat parantaa henkilöstön hyvinvointia sekä yrityksen tuottavuutta hyvin palautuneen ja virkeän henkilöstön kautta.
– Yritykset, jotka haluavat tarjota asiakkailleen mielenkiintoisia alustuksia, tietoiskuja tai luentoja unesta ja hyvinvoinnista.
– Yhteisöt, jotka haluavat tarjota tärkeää tietoa unesta ja sen hyvinvointia parantavasta voimasta omille jäsenilleen tai asiakkaille.
– Yksilöt, jotka haluavat tietää enemmän unen hyvää tekevästä ja parantavasta voimasta.
– Oppilaitokset, jotka haluavat parantaa oppimistuloksia ja työrauhaa riittävästi nukkuvien opiskelijoiden ja opettajien kautta.
– Urheiluseurat, jotka haluavat parantaa urheilijoiden kehittymistä ja vähentää urheiluvammoja riittävästi ja laadukkaasti nukkuvien urheilijoiden kautta.

Erityisesti yrityksen johdolle, henkilöstön hyvinvoinnista vastaaville kohdistettu luento sisältää konkreettista tietoa univajeen vaikutuksesta työn tuottavuuteen, yrityksen tulokseen, työyhteisön hyvinvointiin, sairauspoissaoloihin sekä työtapaturmiin.  Pohdimme yhdessä miten yritys voisi omilla toimillaan kehittää henkilöstön hyvinvointia, sekä tukea riittävän unen ja levon saamista.

Ihmiset ovat yrityksen merkittävin voimavara!

Luennot räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Teemojen ympärille voidaan kehittää myös työhyvinvointipäiviä tai työhyvinvointiin tähtääviä muita tapahtumia. Luento voi sisältää aiheita myös ravinnosta, liikunnasta ja rentoutumisesta, pääosassa kuitenkin Hyvä Uni.

Pyydä tarjous uni -luennosta täältä: tuuli@aurinkotuuli.fi