+358 40 50 70 559

tuuli@aurinkotuuli.fi

Eväät Hyvään Uneen ja apua unettomuuteen

Miten selvitä ainaisesta väsymyksestä? Arki on niin täynnä tekemistä, että omaa aikaa ei juurikaan jää. Siksi tuo tuiki tärkeä oma aika tulee helposti nipistettyä siitä ajasta, kun pitäisi olla unten mailla. Henkisen ja fyysisen palautumisen tila, jota uni tarjoaa parhaimmillaan, kutistuu huomaamatta. Väsymyksen kierre on valmis, eikä sitä edes huomaa.

Miksi univajetta ei tunne?
Univaje hiipii hiljalleen arkeen ja siten siitä tulee vähitellen normitila, jota ei huomaa haitalliseksi. Sen hyvää tuovat vaikutukset huomaa vasta kun on päässyt maistamaan laadukasta ja palauttavaa unta. Siinä vaiheessa on helppo ymmärtää, kuinka oleellista osaa laadukas uni näyttelee, kun puhutaan hyvästä olosta, virtaa tuovasta energiasta ja positiivisesta mielestä.
Moni meistä noudattaa pääosin terveellisen ravinnon ja terveyttä edistävän liikunnan ohjenuoria. Liian moni kuitenkin tinkii siitä oleellisesta, eli unesta. Usein aivan huomaamattaan, koska vuorokaudessa on vain 24 tuntia. Eikä se tahdo riittää kaikkeen mitä haluaisi tehdä. Uni on kuitenkin se tekijä, joka edistää hyvän ravinnon ja terveyttä edistävän liikunnan mahdollisuuksia vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin.
Aurinkotuulin tavoitteena on auttaa Sinua löytämään eväät Hyvään Uneen. Oli syy väsymykseesi nykyisen elämäntilanteesi aiheuttama univaje, tahaton unettomuus tai muut univaikeudet, löydämme yhdessä Sinulle ratkaisun avaimet. Suurin osa meistä pystyy vaikuttamaan omaan nukkumiseensa ja voi arkielämän pienillä valinnoilla keventää univelan määrää.
Tässä Hyvä Uni -palvelut:

– Hyvä Unihenkilökohtainen tapaaminen, jossa käymme läpi Sinun unihaasteitasi ja etsimme siihen ratkaisua.
– Voima Uni – henkilökohtainen valmennusohjelma on kymmenen kerran laaja-alainen univalmennus, jossa käymme läpi kokonaisvaltaisen unen ja hyvinvoinnin osa-alueita peilaten Sinun unihaasteitasi.
– Hyvä Uni – luennot ovat laadukkaita ja helposti ymmärrettäviä kokonaisuuksia, jotka antavat kattavan kuvan unesta, sen vaikutuksista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja miten omilla toimillasi voit parantaa unesi laatua.
– Viesti Virkeänä – Hyvän Unen verkkokurssilla opit miksi hyvä uni on työssä jaksamisen, työyhteisön hyvinvoinnin ja yrityksen menestystekijä.

Näistä palveluista löydämme varmasti Sinulle sopivan ohjelman. Sitä kautta löydämme yhdessä juuri Sinun arkeesi sopivat Hyvän Unen avaimet!

Aurinkotuuli tarjoaa hintatakuun: Saat rahasi takaisin, jos et saa helpotusta uneesi.

Halutessasi voimme lähteä liikkeelle Firstbeat Hyvinvointianalyysilla, joka kertoo konkreettisesti kehon voimavaroista. Se arvioi selkeästi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi.

Kysy lisää unipalveluista: Soita 040 5070559 tai laita sähköposti tuuli@aurinkotuuli.fi