+358 40 50 70 559

tuuli@aurinkotuuli.fi

Hyvä Uni -valmennuksen tavoitteena on tarjota apua univaikeuksiin, olipa unettomuuden syynä vaikeus nukahtaa, vaikeus pysyä unessa, liian aikainen herääminen tai huonolaatuinen uni. Kaikki nämä kerryttävät univelkaa, joka haittaa jokapäiväistä elämää. Se tuntuu luissa ja ytimissä! Lievitetään unettomuuden tuskaasi yhdessä!

Hyvä Uni -valmennus pitää sisällään yhden tunnin tapaamisen, jonka aikana käymme läpi Sinun untasi ja sen tuomia haasteita. Tuon tunnin aikana saat tietää paljon unesta – mitä sen eri vaiheissa tapahtuu ja miksi. Hyvä Uni -valmennuksen tärkein anti on tukku juuri Sinulle sopivia keinoja, joita kokeilemalla voit löytää hyvän ja levollisen unen avaimet. Saat myös vinkkejä oman kokonaisvaltaisen hyvinvointisi kehittämiseksi, joka tukee hyvää ja laadukasta unta.

Valmennus voidaan toteuttaa puhelimitse, internetin etäyhteyden välityksellä tai henkilökohtaisessa tapaamisessa, joko suomen- tai englannin kielellä.

Lisäksi saat monipuolisen ja helppokäyttöisen tukimateriaalin, joka sisältää käytännönläheisiä vinkkejä unen huoltamiseen.

Halutessasi voit jatkaa valmennusta tapaamisemme jälkeen.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, saat rahasi takaisin.

 

Lisäpalveluna unen nykytilan kartoittamiseen voidaan käyttää Firstbeat Hyvinvointianalyysia. Se tarjoaa selkeästi analysoitua mitattua tietoa oman stressitason tunnistamiseksi, palautumisen analysoimiseksi sekä hyvin visuaalista tietoa unen kestosta ja sen palauttavuudesta.

Myös lahjakortteja Hyvä Uni -palveluun

Tarjous

Hyvä Uni -valmennus + Firstbeat Hyvinvointianalyysi edulliseen yhteishintaan

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tukee Hyvä Uni -valmennusta. Se tarjoaa erittäin selkeästi analysoitua mitattua tietoa unesi kestosta ja sen palauttavuudesta. Saat helposti ymmärrettävää tietoa koko vuorokauden stressitasosta, sekä kuormituksen ja palautumisen tasapainosta. Halutessasi saat myös tarkat raportit mittauksen aikana tekemistäsi liikuntasuorituksista, sekä oman kuntotason mittauksen. Yhdessä Hyvä Uni -valmennus ja Firstbeat Hyvinvointianalyysi antavat Sinulle tarkoin analysoitua tietoa lähtötilanteesi kuormittavuudesta sekä tuovat helpotusta väsymykseen ja stressin hallintaan.