+358 40 50 70 559

tuuli@aurinkotuuli.fi

Kauniita unia ja joogaa Alicantessa, Espanjassa 6.-9.10.2022

Haluaisitko herätä virkeänä, aivot kirkkaana ja oppia lisää hyvinvoinnista?

Tämän loman aikana palaudut, rentoudut ja nautit. Löydät myös itsellesi sopivan polun hyvään uneen. Tähän kun lisää upean luonnon, terveellisen ruuan, lämmön, lempeät eläinystävät ja joogan – voiko muuta toivoa! Vieraistaan lämpimästi huolehtiva talon hengetär Satu toivottaa meidät lämpimästi tervetulleiksi ihanaan La Casa Del Almaan ja sen hyvää oloa huokuvaan ympäristöön. Huikeat maisemat sitruunaviljelmineen odottavat meitä joko patikoiden tai ratsain.

Tule sellaisena kuin olet, löydät lempeän unen ja rentouttavan joogan maailmasta sisäisen hyvinvointisi avaimet. Tässä turvallisessa ja kauniissa ympäristössä voit yhdistää rentoutumisen, meditaation, joogan ja terveellisen ruuan huikeaan luontoon ja rauhaan, sekä tavata kaltaisiasi. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden nauttia yhdessäolosta tai hiljaisuudesta, kaikki saavat tilaa omille tarpeilleen.

Hyvin nukkuneena olet terveempi, viisaampi ja mukavampi versio itsestäsi!

Aloitamme päivän lempeällä joogaharjoituksella. Joogan lisäksi meditoimme yhdessä ja teemme yksinkertaisia rentoutusharjoituksia. Jokaisena päivänä on luento unesta ja palautumisesta. Jokainen osallistuja saa halutessaan myös henkilökohtaista uniohjausta. Kauniita unia ja joogaa -lomalla kaikki tapahtuu itseäsi kuunnellen ja omia tarpeitasi kunnioittaen. Mitä sinä tarvitset? Miltä sinusta tuntuu?

Tämän hetken annamme vain itsellemme

Pieni ryhmä tarjoaa hyväksyvää ja luottamuksellista yhdessäoloa ja jakamista. Rauhoittumisen ja hiljaisuuden vastapainoksi teemme patikointiretkiä läheisillä hyvin merkityillä reiteillä tai retkeilemme ratsain.

Käyttöömme on varattu kaunis tila, La Casa del Alma https://www.instagram.com/lacasadelalmaspain/. Se on turvallinen ympäristö, jossa herkkyys nähdään vahvuutena. Uskoen kiireettömään elämään, läsnäolon lahjaan ja luonnon parantavaan voimaan.

Taloa ympäröivät ekologiset sitruunapuut ja horisontissa vuoret kutsuvat. Meri kuiskaa pienen ajomatkan päässä ja pihasta voi astua suoraan kauniille luontopolulle. Hyvinvointia tukee päivittäinen monipuolinen kehon ja mielen harjoittelu, pihan uima-allas, lempeä hoitohuone ja kellarin sauna. Kaikille on tilaa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on.

La Casa del Alma piha

Valmistaudu pihan sosiaalisten eläinten loputtomaan kiintymykseen, lempeänä laumana ympäristössä kulkevat kanat, kissat, koirat, kilpikonnat ja hevonen.

Ruokailut ovat maukasta, kasviperäistä lähiruokaa – täällä ruokailu on yhteinen pysähtymisen ja arvostuksen hetki, joka ravitsee sekä kehoa että mieltä.

Kauniita unia ja joogaa -loman ohjelma ja hinnat  

Ohjelma 450 € (sis. alv), hintaan sisältyy:Joogaa pihalla
– Ohjelma kuvauksen mukaisesti
– Joogaohjaukset päivittäin
– Meditaatio- ja rentoutumisharjoitukset
– Uniluennot päivittäin
– Univalmennus yksilöllisten tarpeittesi mukaisesti
– Patikointiretket

Majoitus ja ruokailut 325 € (sis. alv)
– 4 vrk täysihoito La Casa del Almassa
– Majoitus yhden tai kahden hengen huoneissa.Majoitusta

Yhden hengen huoneita varattavissa kaksi 60€ lisämaksusta.

Lisäpalvelut
– Mahdollisuus ratsastukseen tai erikseen sovittaviin retkiin.
– Hyvinvointipalvelut hoitohuoneessa (esim. energiahoitoja ja hierontaa)

MatkustusLa Casa del Alma

– Matkat eivät sisälly hintaan.
– Mahdollisuus lentokenttäkuljetukseen 30€/hlö meno-paluu
– Alicanteen lentäviä suositeltuja lentoyhtiöitä Suomesta ovat: Finnair, Norwegian ja Ryanair.
Lennot kannattaa varata hyvissä ajoin, jolloin hinta on edullisempi.
– Voit myös tulla aikaisemmin tai jäädä pidemmäksi aikaa, jolloin lennon hinnoissa voi säästää. Ennen lennon varausta kannattaa varmistaa majoitustilanne ja sopia lisämajoituksen hinta.

Ilmoittautuminen
Oheisella lomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen tuuli@aurinkotuuli.fi

Kauniita unia ja joogaa

Lisäkysymykset voit lähettää: tuuli@aurinkotuuli.fi

Aurinkotuuli Oy tarjoaa Kauniita unia ja joogaa -ohjelman.
Satu Valero tarjoaa majoituksen ja ruokailun La Casa del Almassa.
Ryhmän minimikoko on 6 henkilöä.

Maksu- ja peruutusehdot
Ilmoittautumisen yhteydessä peritään 100 € ennakkomaksu. Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua. Mikäli peruutus tehdään viimeistään 1 kk ennen matkaa, palautetaan loppumaksu. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätämme 50 % hinnasta. Mikäli pandemiatilanne yltyy ja viranomaisten määräysten vuoksi matkustus ei ole mahdollista, loppumaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Majoituspalvelu laskuttaa majoitus- ja ruokailupalvelut erikseen.

Vakuutus:
Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen Aurinkotuuli Oy:n tai La Casa del Alman puolesta. Muistathan, että tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Huolehdithan, että tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset.

Kauniita unia ja joogaa ei ole valmismatkalain (1079/1994) tarkoittama valmismatka. Myydessämme Kauniita unia ja joogaa sekä ohjaamalla asiakkaat La Casa del Alman majoituspalveluiden käyttäjiksi, toimimme matkapalveluyhdistelmistä annetun lain (901/2017) 4 §:ssä tarkoitetun yhdistetyn matkajärjestelyn syntymistä edesauttavana toimijana. Kauniita unia ja joogaa ei ole mainitun lain tarkoittama matkapaketti. Kun varaat suosituksestamme La Casa del Alman majoituspalvelun, sinuun ei sovelleta direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisia matkapaketteihin sovellettavia oikeuksia. Aurinkotuuli Oy ei ole näin ollen vastuussa La Casa del Alman majoituspalvelun asianmukaisesta suorittamisesta. Sopimus majoituspalvelusta tehdään erikseen majoituspalveluntarjoajan kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!