Hyvä uni

Eväät Hyvään Uneen ja apua unettomuuteen

Miten selvitä ainaisesta väsymyksestä? Arki on niin täynnä tekemistä, että omaa aikaa ei juurikaan jää. Siksi tuo tuiki tärkeä oma aika tulee helposti nipistettyä siitä ajasta kun pitäisi olla unten mailla. Henkisen ja fyysisen palautumisen tila, jota uni tarjoaa parhaimmillaan, kutistuu huomaamatta. Väsymyksen kierre on valmis, eikä sitä edes huomaa.

Miksi univajetta ei tunne?

Univaje hiipii hiljalleen arkeen ja siten siitä tulee vähitellen normitila, jota ei huomaa haitalliseksi. Sen hyvää tuovat vaikutukset huomaa vasta kun on päässyt maistamaan laadukasta ja palauttavaa unta. Siinä vaiheessa on helppo ymmärtää kuinka oleellista osaa laadukas uni näyttelee, kun puhutaan hyvästä olosta, virtaa tuovasta energiasta ja positiivisesta mielestä.
Moni meistä noudattaa pääosin terveelllisen ravinnon ja terveyttä edistävän liikunnan ohjenuoria. Liian moni kuitenkin tinkii siitä oleelllisesta, eli unesta. Usein aivana huomaamattaan, koska vuorokaudessa on vain 24 tuntia. Eikä se tahdo riittää kaikkeen mitä haluaisi tehdä. Uni on kuitenkin se tekijä, joka edistää hyvän ravinnon ja terveyttä edistävän liikunnan mahdollisuuksia vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin.
Aurinkotuulin tavoitteena on auttaa Sinua löytämään eväät Hyvään Uneen.
Oli syy väsymykseesi nykyisen elämäntilanteesi aiheuttama univaje, tahaton unettomuus tai muut univaikeudet, löydämme yhdessä Sinulle ratkaisun avaimet. Suurin osa meistä pystyy vaikuttamaan omaan nukkumiseensa ja voi arkielämän pienillä valinnoilla keventää univelan määrää.

Hyvän unen höyhen

Miten lähteä liikkeelle?

Halutessasi voimme lähteä liikkeelle Firstbeat Hyvinvointianalyysilla, joka kertoo konkreettisesti kehon voimavaroista. Se arvioi selkeästi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi.

 

Tässä Aurinkotuulin Hyvä Uni -palvelut:

Näistä palveluista löydämme varmasti Sinulle sopivan ohjelman. Sitä kautta löydämme yhdessä juuri Sinun arkeesi sopivat Hyvän Unen avaimet!

Aurinkotuuli tarjoaa hintatakuun: Saat rahasi takaisin, jos et saa helpotusta uneesi.

Hyvän Unen mittaaminen

Mikäli haluat analysoida unen laatua, tarjoan neuvoja sopivan menetelmän löytämiseksi. Menetelmien ja välineiden viidakko on runsasta ja hintahaitari suurta. Löydämme yhdessä juuri Sinulle, ryhmällesi tai yrityksellenne sopivan keinon unen mittaamiseen ja sen laadun analysoimiseen. Tämä palvelu sisältyy kaikkiin unipalveluihin.

Kysy lisää unipalveluista: tuuli@aurinkotuuli.fi