Voima Uni -Valmennus

Voima Uni -valmennus

Voima Uni -valmennuksen tavoitteena on tarjota apua univaikeuksiin, olipa unettomuuden syynä vaikeus nukahtaa, vaikeus pysyä unessa, liian aikainen herääminen tai huonolaatuinen uni. Kaikki nämä kerryttävät univelkaa, joka haittaa jokapäiväistä elämää. Se tuntuu luissa ja ytimissä! Lievitetään unettomuuden tuskaasi yhdessä!

Voima Uni -valmennus pitää sisällään yhden tunnin tapaamisen, jonka aikana käymme läpi Sinun untasi ja sen tuomia haasteita. Tuon tunnin aikana saat tietää paljon unesta – mitä meille sen eri vaiheissa tapahtuu ja miksi. Voima Uni -valmennuksen tärkein anti on kuitenkin tukku juuri Sinulle sopivia keinoja, joita kokeilemalla voit löytää hyvän ja levollisen unen avaimet. Saat myös vinkkejä oman kokonaisvaltaisen hyvinvointisi kehittämiseksi, joka tukee hyvää ja laadukasta unta.

Halutessasi voit jatkaa valmennusta tapaamisemme jälkeen. Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, saat rahasi takaisin.

Lisäksi saat monipuolisen ja helppokäyttöisen tukimateriaalin, joka sisältää käytännönläheisiä vinkkejä unen huoltamiseen.

Voima Uni -valmennuksen hinta on 87 €.

Lisäpalveluna unen nykytilan kartoittamiseen voidaan käyttää Firstbeat Hyvinvointianalyysia. Se tarjoaa selkeästi analysoitua mitattua tietoa oman stressitason tunnistamiseksi, palautumisen analysoimiseksi sekä hyvin visuaalista tietoa unen kestosta ja sen palauttavuudesta.

Varaa Voima Uni -valmennus täältä: tuuli@aurinkotuuli.fi