+358 40 50 70 559

tuuli@aurinkotuuli.fi

Voima Uni -valmennuksen tavoitteena on tarjota apua univaikeuksiin, riippumatta univajeen aiheuttajasta. Unettomuuden syynä voi olla vaikeus nukahtaa, vaikeus pysyä unessa, liian aikainen herääminen tai huonolaatuinen uni. Oli syy mikä tahansa, kaikki nämä kerryttävät univelkaa, joka haittaa jokapäiväistä elämää. Se tuntuu luissa ja ytimissä! Lievitetään unettomuuden tuskaasi yhdessä!

Voima Uni -valmennus pitää sisällään kymmenen yhden tunnin tapaamista, joiden aikana käymme läpi juuri Sinun untasi ja sen tuomia haasteita. Valmennuksen alussa kartoittamme nykytilanteesi, jonka jälkeen lähdemme hakemaan juuri Sinulle sopivia keinoja unen laadun parantamiseksi.

Nykytilan kartoituksen jälkeen saat tietoja ja taitoja hyvän ja levollisen unen löytämiseksi. Sinulle luodaan yksilöllinen suunnitelma, jonka kautta saat henkilökohtaista tukea ja vinkkejä hyvinvointisi kehittämiseksi ja uniongelman selättämiseksi. Valittuja menetelmiä kokeilemalla löydät Sinulle sopivat keinot unen laadun parantamiseksi.

Ohjelman aikana käymme läpi syventävää tietoa unesta, sen rakenteesta ja unen vaiheiden vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Puhumme siitä mikä on unen merkitys ja minkä vuoksi ihmiset ovat nukkuneet kautta aikojen kolmasosan elämästään. Valmennuksen jälkeen ymmärrämme mitä meille tapahtuu unen aikana.

Käymme läpi juuri Sinun henkilökohtaista unihistoriaasi ja koitamme ratkaista Sinua koskevia unettomuuden syitä. Lähdemme etsimään Sinulle sopivia Hyvän Unen avaimia. Valmennus tarjoaa kokeiltavaksesi myös runsaasti erilaisia vinkkejä rentoutumiseen, unta tukevaan ruokavalioon, sekä hyvän unen petaamiseen. Valmennuksen aikana tehdään myös harjoituksia unettomuuden selättämiseksi.

Voima Uni -valmennuksen tapaamisia on kaikkiaan kymmenen

– Valmennuksen alussa käymme huolellisesti läpi nykytilan unihaasteet
– Käydään läpi alustavia vinkkejä miten univajetta voisi taklata
– Pohditaan miten liikunta, ravinto ja palautuminen liittyvät uneen
– Keskivaiheilla tarkastelemme ohjelman vaikutuksia uneen ja teemme siihen tarvittavia säätöjä
– Teemme runsaasti erilaisia rentoutusharjoituksia
– Lopussa pohdimme yhdessä millä eväillä jatkat omatoimisesti eteenpäin valmennuksen jälkeen

Lisäksi saat monipuolisen ja helppokäyttöisen tukimateriaalin sekä käytännönläheiset vinkit unen huoltamiseen.

Valmennus voi olla myös ryhmävalmennusta. Silloin tapaamisista kolme on henkilökohtaisia tapaamisia, joissa käymme läpi yksilön omaa unihaastetta. Tapaamisista seitsemän on ryhmässä tapahtuvia valmennuksia, jolloin käymme yhdessä läpi tietopuoliset osuudet sekä rentoutusharjoitukset.

Henkilökohtainen ohjaus ja ryhmävalmennuksessa ryhmän niin halutessa koko valmennusryhmän tuki.

Lisäpalveluna unen nykytilan kartoittamiseen voidaan käyttää Firstbeat Hyvinvointianalyysia. Se tarjoaa selkeästi analysoitua mitattua tietoa oman stressitason tunnistamiseksi, palautumisen analysoimiseksi sekä hyvin visuaalista tietoa unen kestosta ja sen palauttavuudesta.

Voima Uni -yksilövalmennuksen hinta on 970 €

Valmennuksen kesto on noin 4 – 6 kk.

Ryhmävalmennuksen hinta riippuu ryhmän koosta (ryhmä 2 – 10 henkilöä).

Pyydä tarjous, josta et voi kieltäytyä: tuuli@aurinkotuuli.fi