Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi Sinulle

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on sykevälivaihteluun perustuva, minimissään kolme päivää kestävä mittaus, joka kertoo kuinka kehosi reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen mittaus kuvaa yksilöllisesti hyvinvointia tukevat tai kuluttavat elämäntavat ja auttaa löytämään syyt kuormittumisen tai heikon palautumisen taustalla. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisen riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Se kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman unen ja palautumisen saavuttamiseksi. Se kertoo aktiivisuustason ja onko harjoittelu riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoa.

Sitä kautta saat vinkkejä omaan elämäntilanteeseesi, kuntoon ja stressitasoon sopiviin elämäntapamuutoksiin, jotka vievät kohti parempaa jaksamista. Analyysin kautta saadaan nopeita muutoksia vireyteen, koska muutostarpeet tulevat hyvin konkreettisesti esille ja oikein kohdistetut elämäntapamuutokset jäävät helpommin pysyviksi. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointia merkittävästi, opit hallitsemaan stressiä, palautumaan paremmin ja liikkumaan oikein.

Hinta 165 €

Tilaa Firstbeat Hyvinvointianalyysi tästä: tuuli@aurinkotuuli.fi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi tarjoaa hyvän tuen Hyvä Uni -valmennusohjelmaan, antaen konkreettisen ja helposti ymmmärrettävän kuvan lähtötilanteesta.