Hyvinvointimatkat

Hyväntuulen Hyvinvointimatkat pitävät sisällään hemmottelua, hyvinvointia ja mielenrauhaa omalle ryhmällesi räätälöitynä pakettina. Voit tulla mukaan valmiiksi suunniteltuun pakettiin samanhenkisten matkaan. Hemmottelun ohella matka voi sisältää patikointia, kulttuuria, purjehdusta, laskettelua, pyöräilyä tai golfia ryhmän kiinnostuksen mukaan.

Hyväntuulen matkalla jätetään kiire, stressi ja suorittaminen kotiin. Herkuttelemme aidolla paikallisella ruualla ja nautimme upeista maisemista ja ainutlaatuisesta luonnosta. Yhdistämme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin terveelliseen ravintoon, mieltä virkistävään liikuntaan, mielenkiintoisiin hyvinvointiluentoihin ja palauttavaan lepoon tai mitä ikinä unelmien matkalta toivotkin. Hyvän tuulen retket teemme tarkoin valittuihin kohteisiin, joissa käytämme aina paikallisia palveluntuottajia. Hyvän tuulen lisäksi saat aina matkalta kotiin vietäväksi teemaan sisältyviä ihania muistoja.

Aurinkotuulin Tuuli Kassila toimii matkanjohtajana. Vastuullisena matkanjärjestäjänä ulkomailla toimii KonTiki-matkat. Aurinkotuuli Oy noudattaa STF-ohjelmaa (Sustainable Travel Finland), joka sisältää suomalaisen kestävän matkailun vaatimuksia.

Matkan hinta riippuu ryhmän koosta, matkakohteesta ja omista toiveistanne. Matkan suunnitteluun ja varausten tekoon kannattaa varata aikaa noin kuusi kuukautta ennen toivottua matkan ajankohtaa.

Kysy lisää Hyvinvointimatkoista: tuuli@aurinkotuuli.fi

Tässä esimerkkejä tehdyistä matkoista:
– Luontoa ja Rauhaa Inarissa
– Purjehdusmatka Egeianmerellä, lähtö Göçekin satamasta Turkista
– Kulttuuri-patikointimatka Pohjois-Kyproksella
– Patikointia ja paikallista historaa Lyykian niemimaalla, Turkissa
– Patikointia upeassa Taurusvuoristossa ja hyvinvointia Alanyassa

Luontoa ja Rauhaa Inarissa
Koe Lapin luonnon rauhaa, patikoiden ja nauttien mukavasta yhdessäolosta samanhenkisten ihmisten kanssa. Koet upeita elämyksiä ja luontoa sen ainutlaatuisessa ympäristössä. Viikko vierähtää näkien ja kokien sellaista, jota et ole aikaisemmin kokenut. Asumme entisessä poromiehen talossa Angelin liepeillä Inari/Teno-joen varrella. Pihapiirissä on erillinen tulipaikka ja kota, joita käytämme iltanuotioilla. Sauna lämpiää aina kun siltä tuntuu.

Viikko-ohjelmassa mm:
Patikointia Teno-joen varrella sekä Vaskojoen, Jäniskosken ja Matin Könkään ympäristössä. Kiipeämme myös Otsamon laelle, josta on huikeat näkymät kaukaisille tuntureille. Teemme retken Jäämerelle, ihailemaan Trollholmsundin ainutlaatuisia maisemia. Vierailemme myös porotilalla ja saamme tutustua aitoon saamelaiselämään saamelaiskodissa. Saamelaiseen historiaan ja kulttuuriin tutustumme saamelaismuseo ja luontokeskus SIidassa, jossa on ainutlaatuinen kokoelma saamelaista kulttuuria.

Purjehdusta Egeanmerellä

Patikointia Pohjois-Kyproksella …

tai patikointia Turkin Lyykiassa …

… tai Taurusvuoristossa

Aina kuitenkin Sinulle ja ryhmällesi räätälöity mieleinen paketti!