Hyvä Uni -Valmennusohjelma

Hyvä Uni -valmennus on aina henkilökohtaista. Valmennus voi olla yksilövalmennusta tai ryhmävalmennusta, mutta aina yksilön henkilökohtaiset uniongelmat huomioiden.
Asiakas voi olla yksityishenkilö, ryhmä tai yritys, joka haluaa tarjota hyvinvointia henkilöstölleen.

Henkilöstö on yrityksen arvokkain voimavara, oli kyseessä yksin yrittäjä tai laaja konserni! Voidakseen olla tuottavaa, henkilöstön tulee olla hereillä ja virkeää. Univaje vaikuttaa aivan kaikkeen tekemiseen: muisti pätkii, virheiden määrä kasvaa, tarkkaavaisuus, keskittyminen, looginen ajattelu ja päättelykyky heikkenee, luovuus kärsii. Sen seurauksena työskentely hidastuu, työt ei etene, päivät venyy, univaje kasvaa. Kaikki tuo vaikuttaa suoraan yrityksen tuottavuuteen ja sitä kautta tulokseen! Miten katkaista tuo oravanpyörä?

Hyvä Uni -valmennus tarjoaa helposti ymmärrettävää, maalaisjärkistä tietoa unesta ja sen vaikutuksesta hyvinvointiin, sekä taitoja hyvän ja levollisen unen löytämiseksi.

Aloitamme kartoittamalla kunkin osallistujan henkilökohtaisen nykytilanteen, jonka jälkeen haemme juuri Hänelle sopivia keinoja unen laadun parantamiseksi.

Ohjelman alussa pidettävät Hyvä Uni -luennot tarjoavat syventävää tietoa unesta ja sen vaikutuksesta ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Käymme läpi unettomuutta ja sen mahdollisia syitä, sekä lähdemme heti etsimään kullekin osallistujalle sopivia Hyvän Unen avaimia. Valmennus tarjoaa kokeiltavaksi runsaasti erilaisia vinkkejä rentoutumiseen, unta tukevaan ruokavalioon, sekä hyvän unen petaamiseen.

Nykytilan kartoituksen jälkeen jokaiselle luodaan yksilöllinen suunnitelma, jonka kautta hän saa henkilökohtaista tukea ja vinkkejä oman hyvinvointinsa kehittämiseksi ja uniongelman selättämiseksi. Valittuja menetelmiä kokeilemalla löydämme sopivat keinot unen laadun parantamiseksi.

Tapaamisia on 10 kpl, josta henkilökohtaisia yksilötapaamisia on kolme.
1. Valmennuksen alussa käymme huolellisesti läpi osallistujan nykytilan.
2. Valmennuksen keskivaiheilla tarkastelemme ohjelman vaikutuksia uneen ja teemme siihen tarvittavia säätöjä.
3. Valmennuksen lopussa pohdimme yhdessä miten osallistuja jatkaa omatoimisesti eteenpäin valmennuksen jälkeen.

Lisäksi monipuolinen ja helppokäyttöinen tukimateriaali sekä käytännönläheiset vinkit unen huoltamiseen.

Henkilökohtainen ohjaus ja ryhmävalmennuksessa ryhmän niin halutessa koko valmennusryhmän tuki.

Unen nykytilan kartoittamiseen voidaan käyttää Firstbeat Hyvinvointianalyysia. Se tarjoaa selkeästi analysoitua mitattua tietoa oman stressitason tunnistamiseksi, palautumisen analysoimiseksi sekä hyvin visuaalista tietoa unen kestosta ja sen palauttavuudesta.

Ryhmävalmennuksen hinta riippuu ryhmän koosta (ryhmä 2 – 10 henkilöä).
Pyydä tarjous, josta ei voi kieltäytyä:
tuuli@aurinkotuuli.fi

Hyvän Unen mittaaminen

Mikäli osallistujat haluavat analysoida unen laatua, tarjoan neuvoja sopivan menetelmän löytämiseksi. Menetelmien ja välineiden viidakko on runsasta ja hintahaitari suurta. Löydämme yhdessä juuri Sinulle, ryhmällesi tai yrityksellenne sopivan keinon unen mittaamiseen ja sen laadun analysoimiseen.