Tietoa yrityksestä

Aurinkotuuli Oy

Aurinkotuulin tavoitteena on tuoda kokonaisvaltaista hyvinvointia juuri Sinulle. Kun Sinä voit hyvin, säteilet hyvää oloa, terveyttä ja energiaa lähipiiriisi, oli se sitten perhe, ystävät tai yritys jossa toimit. Lukuisten tutkimusten ja omakohtaisten kokemusteni kautta uskon, että hyvinvoinnin alkulähteenä liikunnan, ravinnon ja unen saralla on hyvä ja levollinen uni. Siksi Aurinkotuuli keskittyy tuohon terveyden, älyn ja hyvän olon ”ihmelääkkeeseen”, elämän eliksiiriin. Uni mahdollistaa noiden muiden terveyttä tuovien elementtien vaikutuksen, kuten liikunnan, palautumisen ja terveellisen ravinnon.

Aurinkotuulin synty

Ammatinvalinta on usein erilaisten sattumien summa. Omani oli alun perin vedonlyönnin lopputulos – niin minusta tuli insinööri.

Yritysten liiketoiminnan ja toimintatapojen kehittäminen oli lähellä sydäntäni, niinpä lähdin kulkemaan tuota polkua. Oli isoja ja pieniä teknologia-alan kansainvälisiä yrityksiä, sain tehdä mielenkiintoisia töitä, oppia uutta ja tavata mukavia, innostavia ja älykkäitä ihmisiä. Positiivisella ja avoimella asenteella pärjää pitkälle ja hyvät työyhteisöt tukivat työn imua. Takaraivossa oli kuitenkin ajatus, että tämä ei ihan ole sitä mitä oikeasti halusin tehdä. En vain vielä tiennyt mitä se olisi. Ajatus muhi … ja lopulta vasta kahden työuupumuksen jälkeen ryhdyin tosissani miettimään mitä ihmettä haluan tehdä loppuelämälläni. En voinut enää jatkaa nykyistä tietä, tarvitsin uutta puhtia!

Kun tuo kysymys kypsyi riittävän pitkään, idea putkahti kuin taikaiskusta – uni, liikunta ja hyvinvointi! Siitä alkoi Aurinkotuulin tarina!

Lasten lennettyä pesästä on helpompi hypätä kohti tuntematonta, tehdä asioita, jotka tuntuvat omilta. Sain töistä opintovapaata ja lähdin opin polulle, Kisakallion Urheiluopistoon. Suoritin Liikunnan Ammattitutkinnon ja sain virallisen Personal Trainer-lisenssin. Se oli yksi elämäni parhaista päätöksistä ja Kisakallion Urheiluopisto osoittautui huipputason opinahjoksi! Opintojen myötä perustin Aurinkotuuli Oy:n. Pala palalta osaamiseni kasvoi ja löysin omimman alueeni – unen ja unettomuuden – johon sukelsin syvälle omakohtaisen unettomuuden kautta. Ryhdyin toden teolla tutkimaan unta. Luin, opiskelin ja kasvatin tietotaitoani. Kokeilin mitä ihmeellisimpiä keinoja unen laadun parantamiseksi. Se on sinällään aika mukavaa puuhaa, jos vaan saa unen päästä kiinni. Insinöörin perusluonne tuo halun ymmärtää asioita perinpohjaisesti. Se auttaa kaivamaan syitä ja seurauksia. Maalaisjärki taas auttaa muovaamaan viestin ymmärrettäväksi, niin että unen monimutkainen maailma on helpompi hahmottaa.

Osaamiseni turvin haluan nyt auttaa muita univajeesta, unettomuudesta ja ainaisesta väsymyksestä kärsiviä löytämään eväät hyvään elämään. Haluan kertoa sen niin, että kuulija varmasti saa sen mitä kaipaa ja voi soveltaa saamaansa tietoa omaan elämäänsä.

Kun sinulla on hyvä olla, olet myös parempi versio itsestäsi läheisillesi.

Tuuli Kassila